Humanitarna akcija Vesti: Da mali odlikaši ne rastu u bedi

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jun.2017, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarna akcija "Vesti": Da mali odlikaši ne rastu u bedi

Humanitarci iz dijaspore i sugrađani pritekli su u pomoć porodici Latović, pa su oni dobili odeću, namirnice, đački pribor za decu, ali i 1.000 evra pomoći.

Naime, meštani sela Žabren i čitaoci "Vesti" poreklom sa Peštera pokrenuli su ovih dana, uz medijsku i novčanu podršku humanitarca Hida Muratovića i dobrotovra Sefata Bronje (Nemačka) i Mirsada Rebronje (Novi Pazar), još jednu humanitarnu akciju. Ovoga puta pokušaće da pre zime zbrinu porodicu Ekrema >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << (41) i Sadete (38) Latović, koji sa svojih petoro mališana žive u bedi.

- Povod da pokrenemo još jednu akciju u Žabrenu bili su najmlađi Latovići: Idriz (11), Altan (9), Nelita (8), Eldar (6) i Vildana (2), koji žive i uče u straćari bez vode, struje, kupatila, adekvatne odeće i obuće, knjiga i školskog pribora... Osim trošnog kućerka, krave i pet kokošaka, Latovići druge imovine nemaju. Uprkos bedi, Idriz, Altan i Nelita odlični su đaci, bez četvorke u svojim đačkim knjižicama. Najbolji u razredu, za ponos svojim roditeljima i školi u ovom selu - kaže humanitarac Hido Muratović.

Više o ovoj humanitarnoj akciji čitajte u sutrašnjim "Vestima".
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Da mali odlikaši ne rastu u bedi

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jun.2017, 18:00

Pored porodice Rahima Gicića, koja je dobila kravu, televizor, veš-mašinu i frižider, a uz pomoć dobrih ljudi sa raznih strana sveta zida i novu kuću, meštani sela Žabren i čitaoci "Vesti" poreklom sa Peštera, pokrenuli su ovih dana, uz medijsku i novčanu podršku humanitarca Hida Muratovića...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.