Železnica Srbije, Hrvatske i Slovenije od 1. oktobra

Izvor: NaDlanu.com, 09.Sep.2010, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Železnica Srbije, Hrvatske i Slovenije od 1. oktobra

BEOGRAD, 9. septembra 2010. (Beta) - Predstavnici železnica Srbije, Hrvatske i Slovenije popisali su u četvrtak u Beogradu protokol o osnivanju zajedničkog železničkog preduzeća "Kargo 10". Potokol treba da potvrde vlade sve tri države, a prvi voz će, kako je rečeno novinarima, krenuti 1. oktobra iz Ljubljane. Sedište kompanije "Kargo 10" biće u Ljubljani, a njen prvi direktor je Robert Vuga. ...

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi voz zajedničkog preduzeća Srbije, Hrvatske i Slovenije kreće 1. oktobra iz Ljubljane. U istom gradu i sedište novog preduzeća "Kargo 10".

Izvor: TV Avala, 09.Sep.2010

Predstavnici železnica Srbije, Hrvatske i Slovenije popisali su danas u Beogradu protokol o osnivanju zajedničkog železničkog preduzeća "Kargo 10".

Nastavak na TV Avala...

EKS-JU ŽELEZNICA KREĆE U OKTOBRU

Izvor: Kurir, 10.Sep.2010, 09:29

BEOGRAD - Predstavnici železnica Srbije, Hrvatske i Slovenije potpisali su juče u Beogradu protokol o osnivanju zajedničkog železničkog preduzeća „Kargo 10“, prenosi Beta..BEOGRAD - Predstavnici železnica Srbije, Hrvatske i Slovenije potpisali su juče u Beogradu protokol o osnivanju zajedničkog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.