Zašto je dobro imati matičnu banku

Izvor: Kamatica.com, 31.Avg.2015, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto je dobro imati matičnu banku

Iako se obično kaže da bi, pre nego izaberete banku sa kojom ćete sarađivati, najbolje bilo da se o svemu raspitate na više mesta, činjenica je da se brojne prednosti u korišćenju bankarskih usluga danas mogu ostvariti prvenstveno ako te usluge koristite na samo jednom mestu.Tačnije, u samo jednoj - za vas „matičnoj“ ili „glavnoj“ - banci.

KLJUČNA POGODNOST koju vam takav izbor pruža se, u prvom redu, ogleda u direktnoj spremnosti vaše banke da vama, članovima vaše >> Pročitaj celu vest na sajtu Kamatica.com << porodice ili ako sa bankom sarađujete kao preduzetnik i privrednik - vašim zaposlenima uvek dodatno izađe u susret i svaku od usluga koju koristite omogući pod znatno povoljnijim uslovima.

Bankar koji vas poznaje

Suština partnerstva samo sa jednom bankom se ogleda u tome što takvom saradnjom dolazite u priliku da vas stručnjaci te banke mnogo bolje upoznaju, da vaše potrebe i mogućnosti razumeju na pravilan način, kao i da vam na osnovu svega toga ponude vama najadekvatnije usluge.

Tako na primer, kada kao fizičko lice koristite neki od paket računa u ProCredit banci pruža vam se mogućnost da pored tekućeg računa znatno brže, jednostavnije i, naravno, povoljnije dobijete i druge usluge Banke, poput elektronskog bankarstva, različitih vrsta kredita i štednje.

PRAVA SUŠTINA PARTNERSTVA SAMO SA JEDNOM BANKOM se, međutim, ogleda u tome što takvom saradnjom dolazite u priliku da vas stručnjaci te banke mnogo bolje upoznaju, da vaše potrebe i mogućnosti razumeju na pravilan način, kao i da vam na osnovu svega toga ponude vama najadekvatnije usluge.

Osim toga, VAŠ LIČNI BANKAR U PROCREDIT BANCI je uvek tu da vam kroz neposredan razgovor omogući da se informišete o svemu, kao i da vam preporuči rešenja koja su najbolja za vas.

A upravo to je pristup kojim sa bankom gradite partnerstvo za ceo život.

I što je naročito važno - PARTNERSTVO NA KOJE SE UVEK MOŽETE OSLONITI!

Nastavak na Kamatica.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kamatica.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kamatica.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.