Zakazali budilnici na ajfonu 4

Izvor: S media, 02.Nov.2010, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakazali budilnici na "ajfonu 4"

Veliki broj korisnika čuvenog "Eplovog" telefona "ajfon 4" u Velikoj Britaniji stigao je juče sa zakašnjenjem na posao zbog toga što se alarm za budjenje na njihovim telefonima nije automatski prebacio na zimsko računjanje vremena, preneli su danas britanski mediji.

Radi se o tome da se u večeri izmedju subote i nedelje časovnik na "ajfonu 4" automatski prebacilo na zimsko vreme, ali je sistem za alarm ostao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << blokiran na letnjem vremenu.

Ajfon 4 među Kinezima

"Epl" je prošlog meseca objavio da ispituje sličan problem primećen u Australiji.

Tanjug

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zakazali budilnici na iPhone 4

Izvor: EMportal, 02.Nov.2010

Veliki broj korisnika čuvenog Apple telefona iPhone 4 u Velikoj Britaniji zakasnio je juče na posao zbog toga što se alarm za buđenje na njihovim telefonima nije automatski prebacio na zimsko računjanje vremena, preneli su danas britanski mediji.

Nastavak na EMportal...

Zakazali budilnici na "ajfonu 4"

Izvor: TV Avala, 02.Nov.2010

Veliki broj korisnika čuvenog "Eplovog" telefona "ajfon 4" u Velikoj Britaniji stigao je juče sa zakašnjenjem na posao zbog toga što se alarm za buđenje na njihovim telefonima nije automatski prebacio na zimsko računjanje vremena, preneli su danas britanski mediji.

Nastavak na TV Avala...

Zakazali budilnici na iPhone 4

Izvor: Capital.ba, 02.Nov.2010

LONDON, Veliki broj korisnika čuvenog Apple telefona iPhone 4 u Velikoj Britaniji zakasnio je juče na posao zbog toga što se alarm za buđenje na njihovim telefonima nije automatski prebacio na zimsko računanje vremena, prenijeli su danas britanski mediji. Radi se o tome da se u večeri između subote...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.