Vučić: Nikome neću dozvoliti da gazi Srbiju

Izvor: SEEbiz.eu, 30.Jun.2016, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Nikome neću dozvoliti da gazi Srbiju

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić je poručio da želi najbolje moguće odnose sa Bosnom, ali da nikome neće dozvoliti da gazi Srbiju.

"Želim najbolje moguće odnose sa Bosnom i Bošnjacima, ali je izvesno da ni njima ni bilo kome drogom neću dozvoliti da gaze Srbiju", rekao je Vučić za "Alo", povodom izjave načelnika opštine Srebrenica Ćamila Durakovića da je državni vrh Srbije nepoželjan u Srebrenici.

Duraković je nedavno rekao da u Potocarima >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << 11. jula nisu poželjni pojedinci i predstavnici institucija koje negiraju genocid, ali da uprkos tome ta opština želi dobru saradnju sa Srbijom. Vučić je posle te izjave rekao da je Srbija razumela poruke iz Srebrenice i da ne želi da pravi probleme.

"Imaju pravo na to da nekoga žele ili ne žele. Nećemo da pravimo problem i prihvatamo njihovu ideju da smo višak u Srebrenici. Oni su kod nas uvek dobrodošli. I mi smo bili dobrodošli pre nekoliko meseci", kazao je tada Vučić.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.