Vučić: Izvozićemo u Kinu juneće i jagnjeće meso

Izvor: Blic, 26.Nov.2015, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Izvozićemo u Kinu juneće i jagnjeće meso

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas u Kini da će ta zemlja da dozvoli uvoz junećeg i jagnjećeg mesa iz Srbije, ali da i mi moramo se potrudimo da to i proizvedemo.

Vučić danas u Kini

Vučić je za RTS rekao da juneće i jagnjeće meso možemo da izvozimo, ali da to moramo i da proizvedemo, pa zato moramo da radimo više.

"Verujem da ćemo uspeti", poručio je premijer.

Vučić je naveo da će sa kineskim premijerom Li Kećijangom razgovarati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i o izvozu mlečnih prozivoda u tu zemlju i da očekuje da će i tu imati uspeha.

"Mislim da i mi možemo da izvozimo mlečne proizvode i u Rusiju i u Kinu. To je dobra vest za nas", poručio je premijer.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vučić: Izvozićemo u Kinu juneće i jagnjeće meso

Izvor: Capital.ba, 26.Nov.2015

BEOGRAD, Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Kini da će ta zemlja da dozvoli uvoz junećeg i jagnjećeg mesa iz Srbije, ali da i mi moramo se potrudimo da to i proizvedemo. Vučić je za RTS rekao da juneće i jagnjeće meso možemo da izvozimo, ali da to moramo i da proizvedemo, pa...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.