Više letova Er Srbije ka Jadranu

Izvor: RTS, 16.Apr.2014, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više letova "Er Srbije" ka Jadranu

Avio-kompanija "Er Srbija" najavila je da će od 27. maja, tokom važenja letnjeg reda letenja, povećati broj letova ka Tivtu, Dubrovniku i Splitu.

Kako se navodi u saopštenju avio-kompanije koje prenosi Beta, od 27. maja do 15. septembra, letovi za Tivat biće tri puta dnevno, od 30. maja za Dubrovnik šest puta nedeljno, dok će se za Split leteti pet puta nedeljno.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Više letova ka Jadranu

Izvor: Blic, 16.Apr.2014

Nacionalni prevoznik Srbije Er Srbija najavio je povećanje letova ka Tivtu, Dubrovniku i Splitu tokom letnjeg reda letenja...Er Srbija će počev od 27. maja do 15. septembra leteti tri puta dnevno za Tivat, sedam dana nedeljno. Počev od 30. maja letovi za Dubrovnik će se obavljati šest puta nedeljno,...

Nastavak na Blic...

Više letova "Er Srbije" ka Jadranu

Izvor: Studio B, 16.Apr.2014

Avio-kompanija "Er Srbija" najavila je da će od 27. maja, tokom važenja letnjeg reda letenja, povećati broj letova ka Tivtu, Dubrovniku i Splitu...Kako se navodi u saopštenju avio-kompanije koje prenosi Beta, od 27. maja do 15. septembra, letovi za Tivat biće tri puta dnevno, od 30. maja za Dubrovnik...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.