Uhićeni krijumčari migranata u Italiji i Mađarskoj

Izvor: SEEbiz.eu, 28.Avg.2015, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhićeni krijumčari migranata u Italiji i Mađarskoj

PALERMO - Talijanska policija uhitila je deset osoba osumnjičenih za višestruko ubojstvo i pomaganje u krijumčarenju migranata nakon što su tijela 52 migranta pronađena ovoga tjedna u brodu, a mađarska policija uhitila je tri Bugara i jednog Afganistanca nakon što je u napuštenom kamionu u Austriji otkriveno 71 truplo.

U kamionu su prema rezultatima istrage bile izbjeglice iz Sirije a pronađen je u četvrtak na zaustavnom traku autoceste na istoku Austrije, blizu mađarske >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << granice.

Austrijska policija sumnja da iza ove tragedije stoji bugarsko-mađarsko krijumčarska skupina. Jedan od trojice uhićenih je Bugarin libanonskog podrijetla, navodno vlasnik kamiona.

Policija u Palermu na Siciliji zadržala je osumnjičene osobe nakon što je brod švedske obalne straže u četvrtak doplovio s tijelima žrtava i stotinama preživjelih.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.