U Krnjači u ponedeljak postavljanje novih koloseka

Izvor: Beta, 19.Dec.2014, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Krnjači u ponedeljak postavljanje novih koloseka

BEOGRAD, 19. decembra 2014. (Beta) - U železničkom stajalištu u Krnjači u ponedeljak, 22. decembra, počeće postavljanje novih koloseka, što je deo obnove pančevačke pruge, finansirane ruskim kreditom, najavile su u petak Železnice Srbije.

Rekonstrukcija, izgradnja i modernizacija drugog železničkog koloseka na petnaest kilometara dugoj deonici Pančevački most - Pančevo Glavna, prvi je projekat iz ruskog državnog izvoznog kredita za modernizaciju Železnica Srbije, čija >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << je realizacija počela marta ove godine.

Vrednost posla je oko 91 miliona dolara, od čega se oko 78 miliona dolara obezbedjuje iz ruskog kredita, a oko 13 miliona dolara, odnosno 15 odsto vrednosti kredita, daje država Srbija.

Izvodjač radova je ruska kompanija RŽD internešnl, čiji su osnivač Ruske državne železnice, zadužena za realizaciju ruskog kredita za modernizaciju železnice u Srbiji.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Železnička stanica u Krnjači u ponedeljak dobija nove koloseke

Izvor: Blic, 19.Dec.2014

Na železničkoj stanici u Krnjači u ponedeljak, 22. decembra, počeće postavljanje novih koloseka, što je deo obnove pančevačke pruge, finansirane ruskim kreditom, najavile su danas Železnice Srbije...Rekonstrukcija, izgradnja i modernizacija drugog železničkog koloseka na petnaest kilometara...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.