Izvor: Capital.ba, 10.Dec.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tražiće objašnjenje za NIS

BEOGRAD, Ministar ekonomije i regionalnog razvoja Srbije Mlađan Dinkić izjavio je da će na sjednici Vlade tražiti objašnjenje da li će do kraja godine biti potpisan samo ugovor za Naftnu industriju Srbije /NIS/, a ne za cijeli paket energetskog aranžmana sa Rusijom. Na sjednici skupštinskog Odbora za privatizaciju Dinkić je rekao da će, u slučaju...

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Parlament da potvrdi prodaju NIS"

Izvor: B92, 10.Dec.2008

Beograd -- Ako Vlada Srbije odluči da potpiše samo jedan ugovor vezan za energetski sporazum - ugovor o prodaji NIS-a, o tome mora da se izjasni parlament, kaže Dinkić...Potpredsednik vlade Mlađan Dinkić navodi da bi potpisivanje samo jednog ugovora bilo izlaženje iz pravnih okvira energetskog...

Nastavak na B92...

Nema produžetka roka za privatizaciju

Izvor: EMportal, 10.Dec.2008

Rok za okončanje privatizacije društvenih preduzeća neće biti produžen, tako da će do kraja godine biti raspisani tenderi i zakazane aukcije za sva neprivatizovana preduzeća, rekao je ministar ekonomije Mlađan Dinkić.

Nastavak na EMportal...

Dinkić traži novu odluku za NIS

Izvor: RTV Pink, 10.Dec.2008

Prvo saglasnost Skupštine, pa prodaja NIS-a. . . Ministar ekonomije Mlađan Dinkić kaže da ruska strana ne prihvata srpske predloge i da će tražiti novu odluku Vlade i Skupštine Srbije o prodaji NIS-a. . . .

Nastavak na RTV Pink...

Vlada i Skupština treba da razmotre prodaju NIS-a, kaže ministar Dinkić

Izvor: TV Avala, 10.Dec.2008

Ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić izjavio je ranije danas da će na narednoj sednici vlade tražiti objašnjenje da li će se do kraja godine potpisati samo ugovor za NIS, a ne za ceo paket energetskog aranžmana sa Rusijom.

Nastavak na TV Avala...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.