Teško povrijeđen tridesetsedmogodišnjak u Banjaluci

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Dec.2014, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško povrijeđen tridesetsedmogodišnjak u Banjaluci

BANJALUKA - Tridesetsedmogodišnji N.S. iz Laktaša teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Banjaluci, kada je automobil "sitroen", iz za sada nepoznatih razloga, sletio s kolovoza.

Povrijeđeni je prevezen u Univerzitetsku bolnicu - Klinički centar Banjaluka, a lakše povrede zadobilo je lice čiji su inicijali S.M.

"Saobraćajna nezgoda dogodila se juče u 2.15 časova u Ulici Milana Milanovića", rekla je Srni portparol Centra javne bezbjednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Banjaluka Marija Markanović.

Automobilom "sitroen" upravljalo je lice čiji su inicijali S.Č iz Laktaša, a povrijeđeni su putnici u vozilu.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka, a tačan uzrok saobraćajne nezgode biće naknadno utvrđen.

Srna nezvanično saznaje da je teške tjelesne povrede zadobio Nikola Skenderija.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Banjaluka: Muškarac teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći

Izvor: BanjalukaLive.com, 22.Dec.2014

Tridesetsedmogodišnji N.S. iz Laktaša teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Banjaluci, kada je automobil "sitroen", iz za sada nepoznatih razloga, sletio s kolovoza. Povrijeđeni je prevezen u Univerzitetsku bolnicu - Klinički centar Banjaluka, a lakše povrede zadobilo...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.