Stiže 60 mil EUR za Puteve Srbije

Izvor: B92, 21.Apr.2017, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže 60 mil EUR za Puteve Srbije

Predstavnici Svetske banke pohvalili su reformu u železničkom sektoru koja je, kako su naveli, bila uspešna i transparentna.

Državni sekretar Ministarstva građevinarstva Miodrag Poledica razgovarao je sa šefom Kancelarije Svetske banke u Srbiji Tonijem Verhejenom o dinamici realizacije projekata iz resora Ministarstva, posebno za finansiranje JP "Putevi Srbije" sa 60 miliona evra, saopšteno je iz Ministarstva građevinarstva.

Svetska banka, kako je rečeno, taj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << novac izdvaja za projekat održavanja puteva po učinku od 2017. do 2019. godine, te za reformu u sektoru puteva, koju bi trebalo uraditi po ugledu na reformu železničkih preduzeća.

Predstavnici Svetske banke pohvalili su reformu u železničkom sektoru koja je, kako su naveli, bila uspešna i transparentna, dok je Poledica Verhejenu predstavio i dinamiku realizacije projekata na drumskom Koridoru 10, kao i dinamiku rehabilitacije putne mreže u Srbiji, za deonice koje finansira Svetska banka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.