Sporazum o izgradnji mosta preko Drine

Izvor: RTS, 03.Jul.2015, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sporazum o izgradnji mosta preko Drine

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović i ministar komunikacija i transporta u Savetu ministara BiH Slavko Matanović potpisali su Sporazum o izgradnji mosta preko Drine sa pratećim putnim objektima na relaciji Ljubovija-Bratunac.
Posle potpisivanja sporazuma, Zorana Mihajlović je rekla da će izgradnja mosta početi u septembru i da će ukupno koštati 12 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << evra, prenosi Fonet.

Pored izgradnje mosta predviđena je obnova i tamo gde je potrebno izgradnja pristupnih saobraćajnica, navela je Mihajlović i najavila da će sledeće sedmice biti raspisan tender za izvođača radova.
Potpredsednica srpske vlade je rekla da će izgradnja mosta preko Drine na relaciji Ljubovija - Bratunac trajati dve godine, da će most imati dve trake i da će biti dugačak 220 metara.
Matanović je ocenio da će most, kada bude izgrađen, mnogo značiti građanima graničnih opština i da će biti stvoreni uslovi za veću razmenu robe i lakše kretanje ljudi

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U septembru počinje gradnja mosta Ljubovija – Bratunac

Izvor: Capital.ba, 03.Jul.2015

BEOGRAD, U Vladi Srbije danas je potpisan sporazum o izgradnji mosta preko rijeke Drine između Ljubovije i Bratunca, a vrijednost radova je 12 miliona evra. Sporazum su potpisali ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović i ministar komunikacija i transporta BiH...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.