Smena na čelu Holcima

Izvor: S media, 12.Okt.2011, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smena na čelu "Holcima"

Na čelu švajcarskog koncerna "Holcim", u čijem je sastavu i Fabrika cementa "Holcim Srbija" dolazi do smene čelnih ljudi.

"Umesto dosadašnjeg prvog čoveka Holcim grupe Markusa Hakermana, koji ima 64 godine i želi da se penzioniše, prošle nedelje najavljen je dolazak Vernera Fontane", rekao je generalni direktor Cementare u Popovcu Gustav Navaro.



Fontana
ne dolazi iz industrije cementa, ali mi verujemo da će doći sa novim idejama >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koje će poboljšati rad Holcim grupe, objasnio je Navaro.

Cement koji propušta svetlost

"Holcim" pristao na odštetu od Venecuele

Argentinac Navaro je dodao da je Holcim grupa "publikovala polugodišnje rezultate poslovanja za ovu godinu koji su su dobri".

Koncern "Holcim" je jedan od najvećih svetskih proizvođača cementa, agregata i betona, posluje u preko 70 zemalja sveta i ima 83.000 zaposlenih.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smjena na čelu “Holcima”

Izvor: Capital.ba, 12.Okt.2011

CIRIH, Na čelu švajcarskog koncerna 'Holcim', u čijem je sastavu i Fabrika cementa 'Holcim Srbija' dolazi do smjene čelnih ljudi. 'Umjesto dosadašnjeg prvog čovjeka Holcim grupe Markusa Hakermana, koji ima 64 godine i želi da se penzioniše, prošle nedjelje najavljen je dolazak Vernera Fontane',...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.