Smena direktora Železnica Srbije

Izvor: Beta, 20.Sep.2014, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smena direktora Železnica Srbije

BEOGRAD, 20. septembra 2014. (Beta) - Vlada Srbije usvojila je u subotu zaključak kojim se predlaže skupštini "Železnica Srbije" da razreši dužnosti izvršne direktore i članove Odbora direktora ovog akcionarskog društva, Svetozara Ćapina i Predraga Jankovića.

Kako se navodi u saopštenju iz kabineta potpredsednice Vlade i ministarke gradjevine, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović, direktan, ali ne i jedini razlog zbog kojeg je zatražena smena dvojice direktora je >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << odluka Odbora direktora "Železnica Srbije" da raspuste Projektni tim i Radnu grupu za pregovore o realizaciji ruskog kredita za rehabilitaciju srpskih pruga vrednog 800 miliona dolara.

"Ministarstvo gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture učiniće sve da se 'Železnice Srbije' koje su zadužene za realizaciju infrastrukturnih projekata vrednih 1,2 milijarde evra, što pre reformišu i poveća efikasnost u realizaciji projekata", dodaje se navodi se u saopštenju iz kabineta potpredsednice Vlade Srbije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.