Sklonili balvane, stanica opet radi

Izvor: B92, 11.Nov.2014, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sklonili balvane, stanica opet radi

Autobuska stanica u Novoj Varoši od jutros normalno radi jer su vlasnici nakon dogovora da se sudski dođe do rešenja uklonili barijere postavljene pre šest dana

"Mi smo prihvatili da sami uklonimo desetak kubika drva kojom smo 6. novembra blokirali ulaz na perone autobuske stanice. Uklonili smo rampu i betonske žardinjere postavljene pre nekoliko godina, ali ćemo nastaviti sudske sporove protiv opštine", rekao je agenciji Beta jedan od vlasnika preduzeća Miladin Sekulić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Do spora je došlo zbog rešenja komunalne inspekcije da se uklone rampa i betonske žardinjere, odnosno do sa se "javna površina očisti".

Vlasnici autobuske stanice, kupljene pre šest godina sudskom licitacijom, podneli su u medjuvremenu tužbu Upravnom sudu zbog toga što je Opštinsko veće odbilo njihovu žalbu na tu odluku.

Od nadležnog ministarstva su, takodje, zatražili da obaveže lokalnu samoupravu da odobri parcelizaciju zemljišta kako bi se preduzeću "Sekulić prevoz" omogućilo raspolaganje kupljenom imovinom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nova Varoš, odblokirana autobuska stanica

Izvor: RTS, 11.Nov.2014

Autobuska stanica u Novoj Varoši od jutros normalno radi jer su njeni vlasnici, nakon dogovora da se sudski dođe do rešenja spora, uklonili barijere postavljene pre šest dana...Miladin Sekulić, jedan od vlasnika preduzeća, kaže da su prihvatili da uklone desetak kubika drva kojim su blokirali...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.