Sajmovi zapošljavanja u maju

Izvor: B92, 08.Maj.2013, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajmovi zapošljavanja u maju

Beograd -- NSZ je pozvala nezaposlene građane da dođu na sajmove zapošljavanja koji će biti održani tokom maja u opštinama Zvezdara i Rakovica.

Sajam zapošljavanja i privrede na Zvezdari održaće se 10. i 11. maja, od 10.00 do 16.00 sati, u holu Beogradske poslovne škole, Kraljice Marije 73, saopštila je beogradska Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje.

Prvog dana Sajma, nezaposleni će moći da potraže posao na štandovima više od 20 poslodavaca, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji će ponuditi preko 60 slobodnih radnih mesta - za bravare, krojače, mašinske, gradjevinske i elektro inženjere, medicinske sestre i negovateljice, NK radnike...

Drugi dan manifestacije je predvidjen za susrete privrednika medju kojima će kao gosti biti i predstavnici Udruženja privrednika Banja Luka - Prijedor.

Sajam organizuju Služba Zvezdara beogradske Filijale NSZ, Gradska opština Zvezdara, Opšte udruženje preduzetnika Zvezdara i Privredna komora Beograda.

Nezaposleni Beogradjani će već 18. maja imati novu priliku da potraže posao na Sajmu zapošljavanja i izložbi preduzetništva, koji će se od 10.00 do 15.00 sati održati u holu šalter sale Opštine Rakovica, Miška Kranjca 12.

Sajam organizuju Služba Rakovica beogradske Filijale NSZ, Gradska opština Rakovica i Opšte udruženje privatnih poslodavaca Rakovice.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sajmovi zapošljavanja u Beogradu

Izvor: Mondo, 08.Maj.2013

Beogradska Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) pozvala je danas nezaposlene građane da dođu na sajmove zapošljavanja koji će biti održani tokom maja u opštinama Zvezdara i Rakovica...Sajam zapošljavanja i privrede na Zvezdari održaće se 10. i 11. maja, od 10.00 do 16.00 sati,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.