Rok za predaju vanrednih imovinskih izveštaja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2015, 06:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rok za predaju vanrednih imovinskih izveštaja

Rok za podnošenje vanrednih izveštaja o bitnim promenama u imovinskim kartama ističe danas, a tu obavezu imaju svi funkcioneri koji su imali promene u imovini i prihodima u vrednosti većoj od 534.360 dinara.

''Rok ističe 31. januara, s tim što će izveštaji pristizati i narednih osam dana pošto funkcioneri mogu da ih i pošalju i poštom. Agencija je dužna da sačeka i taj rok, a bitno je da izveštaji budu poslati zaključno sa 31. januarom'', rekao je u izjavi za Tanjug >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zamenik direktora Agencije za borbu protiv korupcije Vladan Joksimović.

On je precizirao da su funkcioneri dužni da prijave sve bitne promene koje su nastale u njihovim imovinskim kartama u prethodnoj kalendarskoj godini, zaključno sa 31. decembrom.

Objašnjava i da se pod bitnom promenom smatra i uvećanje i smanjenje imovine i promena strukture imovine.

Što se tiče kategorije funkcionera, Joksimović kaže da tu obavezu imaju aktuelni, ali i bivši funkcioneri i to jednom godišnje u naredne dve godine nakon prestanka obavljanja javnih funkcija.

''Obavezu imaju svi aktivni, ali i bivši funkcioneri koji su imali promene u imovini koje prevazilaze iznos godišnje prosečne neto zarade u Srbiji bez poreza i doprinosa, a koja prema podacima koje je Agencija dobila za prethodnu godinu iznosi 534.360 dinara'', rekao je Joksimović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ističe rok za predaju imovinskih izveštaja

Izvor: Radio 021, 31.Jan.2015

Rok za podnošenje vanrednih izveštaja o bitnim promenama u imovinskim kartama ističe danas, a tu obavezu imaju svi funkcioneri koji su imali promene u imovini i prihodima u vrednosti većoj od 534.360 dinara..."Rok ističe 31. januara, s tim što će izveštaji pristizati i narednih osam dana pošto...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.