Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Maj.2012, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rizični krediti vredni oko tri milijarde evra

Prema poslednjim podacima Narodne banke Srbije, skoro 20 odsto odobrenih bankarskih kredita je u kategoriji problematičnih, a njihova vrednost je premašila iznos od 300 milijardi dinara.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Banke otpisuju 300 milijardi dugova!?

Izvor: Vesti-online.com, 14.Maj.2012

Sve je više kredita koje bankari ne mogu da naplate. Prema poslednjim podacima Narodne banke Srbije, skoro 20 odsto odobrenih zajmova je u kategoriji problematičnih, a njihova vrednost je premašila iznos od 300 milijardi dinara.

Nastavak na Vesti-online.com...

Preduzeća duguju bankama 13 milijardi evra

Izvor: SEEbiz.eu, 14.Maj.2012

BEOGRAD - Skoro 20 odsto odobrenih zajmova je u kategoriji problematičnih, a njihova vrednost je premašila iznos od 300 milijardi dinara.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Banke otpisuju 300 milijardi?

Izvor: Banke.Online.rs, 14.Maj.2012

Sve je više problematičnih pozajmica koje bankari ne mogu da naplate od klijenata. Kredite najviše ne vraćaju firme, pa građani sa stambenim zajmovima. SVE je više kredita koje bankari ne mogu da naplate. Prema poslednjim podacima Narodne banke Srbije, skoro 20 odsto odobrenih zajmova je u kategoriji...

Nastavak na Banke.Online.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.