Reorganizacija Fidelinke

Izvor: S media, 12.Jan.2011, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reorganizacija Fidelinke

Kompanija Mineko, jedan od akcionara subotičke Fidelinke, napravila je plan reorganizacije kako bi se sprečila likvidacija tog mlinsko-pekarskog preduzeća.

Ukoliko Odbor poverilaca i Privredni sud prihvate predlog Mineka, Fidelinka i nezavisna preduzeća koja su trenutno u stečajnom postupku nastaviće da posluju, saopštio je danas Mineko.

"Fidelinka" odlazi u stečaj

Ističe se da bi na taj način bila sačuvana i radna mesta u Fidelinki i nezavisnim preduzećima a poveriocima bi bio izmiren veći deo dugovanja.

Tanjug
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fidelinkin akcionar napravio plan reorganizacije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jan.2011

SUBOTICA -..Kompanija Mineko, jedan od akcionara subotičke Fidelinke, napravila je plan reorganizacije kako bi se sprečila likvidacija tog mlinsko-pekarskog preduzeća...Ukoliko Odbor poverilaca i Privredni sud prihvate predlog Mineka, Fidelinka i nezavisna preduzeća koja su trenutno u stečajnom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

IMA NADE ZA PROPALU "FIDELINKU"

Izvor: Kurir, 12.Jan.2011

BEOGRAD - Kompanija Mineko (Mineco), jedan od akcionara subotičke Fidelinke, napravila je plan reorganizacije kako bi se sprečila likvidacija tog mlinsko-pekarskog preduzeća. Ukoliko Odbor poverilaca i Privredni sud prihvate predlog Mineka, Fidelinka i nezavisna preduzeća koja su trenutno u stečajnom...

Nastavak na Kurir...

Kompanija Mineco predala predlog plana reorganizacije Fidelinke

Izvor: Economy.rs, 12.Jan.2011

Kompanija Mineco, kao jedan od akcionara Fidelinke iz Subotice napravila je plan reorganizacije, kojim bi bila sprečena likvidacija ovog preduzeća, u kome je u toku stečajni postupak.

Nastavak na Economy.rs...

Plan reorganizacije za Fidelinku

Izvor: B92, 13.Jan.2011, 10:50

Beograd -- Kompanija Mineko, jedan od akcionara subotičkog preduzeća Fidelinka predala je plan reorganizacije tog preduzeća koje je u stečaju...Mineko je saopštio da je zahvaljujući urađenom planu reorganizacije sprečena likvidacija ovog preduzeća. ..Ukoliko Odbor poverilaca i Privredni sud,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.