Rast prihoda i profita Delta holdinga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2016, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rast prihoda i profita Delta holdinga

Prihodi Delta holdinga u prvom kvartalu 2016. godine iznosili su 14,36 milijardi dinara, što je za 4,8 odsto više nego u istom periodu prošle godine, saopštila je danas ta kompanija.

Operativni profit pre oporezivanja je uvećan za 4,9 odsto, na 1,64 milijarde dinara.

Najveći deo prihoda (60 odsto), ostvaren je u Delta agraru, a najveći deo profita takođe u Delta agraru (50 odsto), kao i u Delta ril estejtu (39 osto).

Delta holding je za prva tri meseca ove godine u budžet Srbije uplatio 2,6 milijardi dinara.

Kompanija je ove godine prodala svoja dva tržna centra Delta siti , u Beogradu i u Podgorici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Miškovićev biznis: Jabuke "jače" od nekretnina

Izvor: B92, 19.Apr.2016

Beograd -- Prihodi Delta holdinga u prvom kvartalu 2016. iznosili su 14,36 milijardi dinara, za 4,8 odsto više nego u istom periodu prošle godine, saopštila je kompanija...Operativni profit pre oporezivanja je uvećen za 4,9 odsto, na 1,64 milijarde dinara...Najveći deo prihoda (60 odsto), ostvaren...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.