Pronađeni lokva krvi i čaura

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Sep.2014, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeni lokva krvi i čaura

DOBOJ - U Ulici Jug Bogdana u Doboju jutros se dogodila pucnjava, a policija je na licu mjesta pronašla lokvu krvi i čauru od municije za pištolj.

U dobojskoj policiji Srni je rečeno da su građani jutros oko šest časova prijavili da je na ulici izbila tuča između dva lica, a da se zatim čuo tup udar, kao ispaljenje hica.

Prema nezvaničnim saznanjima, jedno lice je ležalo na trotoaru, ali je veoma brzo na to mjesto stiglo vozilo koje ga je odvezlo u nepoznatom pravcu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Srna nezvanično saznaje, da je pucano na lice čiji su inicijali P.V. iz Boljanića, koje inače služi zatvorsku kaznu, a bilo je na vikend dopustu.

Lice na koje je pucano još nije pronađeno, tako da nije poznato da li je riječ o ranjavanju ili ubistvu.

U toku je uviđaj.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuča na Trgu Krajine u Banjaluci

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Sep.2014

BANJALUKA - Policija je uhapsila dva pijana mladića koji su učestvovali u tuči na Trgu Krajine u Banjaluci, saznaje Srna u banjalučkom Centru javne bezbjednosti...Portparol Centra javne bezjednosti Banjaluka Marija Markanović rekla je da se jutros oko 3.50 časova na Trgu Krajine potuklo više lica...Nakon...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ranio mladića pa pobjegao

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Sep.2014

DOBOJ - Vanja Panić (28) iz Doboja ranjen je u nedjelju oko šest časova, kada ga je nakon tuče upucala zasad nepoznata osoba, koja ga je potom uz pomoć nepoznatih osoba automobilom odvezla sa lica mjesta u nepoznatom pravcu...Goran Đurković, načelnik CJB Doboj, kazao je da je oko šest časova...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.