Promotivna cena povreatne karte za Brisel 139

Izvor: Akter, 03.Sep.2014, 06:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promotivna cena povreatne karte za Brisel 139

U poslovnicama aviokompanije Er Srbija (Aair Serbia) u Beogradu i Nišu, u okviru akcije Super subota, sutra se povratne karte iz Beograda za Brisel prodaju po promotivnoj ceni od 139 evra

U cenu karte, koja se može kupiti samo za putovanja planirana u periodu od 10. oktobra do 10.

decembra 2014, uključene su sve takse osim usluge za izdavanje karte. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu, a popust na karte za decu i bebe neće se primenjivati, navedeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << je u saopštenju.

Er Serbija je počela sa radom kao nacionalni avioprevoznik Republike Srbije 26. oktobra 2013. Leti do više od 38 destinacija u Evropi, Mediteranu i Bliskom istoku sa matičnog međunarodnog aerodroma “Nikola Tesla Beograd”, kako u putničkom tako i u teretnom saobraćaju.

Nudi i prekookeanske letove do Azije, Australije, Južne i Severne Amerike u saradnji sa kod šer partnerima, i sa kompanijom Etihad ervejz, svojim akcionarom sa 49 procenata vlasničkog udela. Aviokompanija trenutno ima flotu od deset uskotrupnih i pet turboelisnih aviona.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.