Izvor: S media, 04.Apr.2013, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prenesite vašem šefu: Što više društvenih mreža koristite, to ste bolji radnik

Prema najnovijim brojkama kompanije Evolv, koja se bavi praćenjem podataka 500 najvećih američkih kompanija, radnici koji na radnom mestu koriste neku od društvenih mreža su produktivniji od onih koji ne koriste nijednu.

Još je neobičnije da produktivnost raste i sa brojem društvenih mreža koje moderni korporativni rob koristi. To je prvenstveno vidljivo kod poslova koji su vezani za prodaju i direktan kontakt sa potrošačima, tako da je produktivnost veća za 1.5 >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << posto do 2.8 posto.

Iz ovoga se ne može izvući zaključak da je takav radnik zaista bolji od nekoga kome su Fejsbuk ili Tviter samo veliko gubljenje vremena, ali je pokazatelj da su ljudi koji koriste takve servise društveniji i lakše komuniciraju s drugim ljudima.

Izvor: Idesh.net, S media foto: Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Prenesite vašem šefu: Što više društvenih mreža koristite, to ste bolji radnik

Izvor: medio.rs, 05.Apr.2013, 01:15

Šefovi su vam vrlo verovatno na poslu blokirali pristup Fejsbuku i Tviteru, ali najnoviji podaci govore da su time samo smanjili vašu produktivnost.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.