Prelazite na novi operativni sistem - obratite pažnju na ovo

Izvor: Economy.rs, 04.Avg.2015, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prelazite na novi operativni sistem - obratite pažnju na ovo

Veliki događaji u IT svetu, kao što je dostupnost novog operativnog sistema (OS), ne mogu proći neopaženo, zato što utiču na ceo poslovni svet. Mnogi će se zapitati „da li da pređemo na novu verziju i ako da – kada?” Svako ko je ikada prošao kroz ovaj proces, zna da to podrazumeva mnogo pitanja i razmatranja.

Kada je u pitanju aspekt bezbednosti informacija, koji su rizici i na šta bi kompanije trebalo posebno da obrate pažnju?

Veoma je bitno odlučiti koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Economy.rs << podatke treba kopirati, kao i mesto i način čuvanja rezervnih kopija. Na primer, može biti korisno da budu sačuvane samo one informacije koje su u vezi sa poslom, zamoliti zaposlene da uklone sve lične podatke, audio i video fajlove (ako vaša sigurnosna politika ovo uopšte dozvoljava). Ovo će pomoći da broj rezervnih kopija podataka ne pređe razumni nivo. Naravno, ove rezervne kopije moraju biti osigurane, kako ne bi dospele u pogrešne ruke. Nemojte zanemariti test brzog povraćaja koji će vam uštedeti i vreme i novac ako nešto krene po zlu.

Nastavak na Economy.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Economy.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Economy.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.