Poziv za kikindske rok bendove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jun.2015, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv za kikindske rok bendove

Kulturni centar Kikinda raspisao je konkurs za učešće na junskoj gitarijadi KI-ROCK 2015, koja će se održati 27. juna u dvorištu Kulturnog centra.

Pravo učešća imaju svi rok bendovi (podrazumevaju se i ostali žanrovi) sa teritorije Opštine Kikinda, kaže se u najavi.

Bendovi će na gitarijadi izvoditi tri numere, od kojih najmanje jedna mora biti autorska.

Prijava se može obaviti u prostorijama Kulturnog centra Kikinda, svakog radnog dana od 8 do >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 15 časova, u kancelariji broj 2 ili putem mejla radovan.bozin85@gmail.com .

U prijavi je potrebno navesti ime benda, godinu osnivanja, muzički pravac, postavu benda (ime i prezime članova benda), nazive numera koje će biti izvedene na gitarijadi, kao i kontakt telefon.

Prijave se mogu podneti od 2. do 11. juna.

Više informacija može se dobiti putem telefona 0230 22 544, u periodu od 8 do 15 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.