Poslanici postavljali pitanja Vladi

Izvor: Akter, 21.Apr.2015, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslanici postavljali pitanja Vladi

Poslanici Skupštine Srbije u utorak su na početku sednice pitali predstavnike vlade o digitalizaciji, merama za zaštitu zdravlja životinja, ekologiji, zaštiti spomenika iz Drugog svetskog rata i položaju zaposlenih u Radio Jugoslaviji

Poslanica Demokratske stranke Gordana Čomić je ministrima zaduženim za socijalna pitanja i za telekomunikacije postavila pitanje na koji način će se siromašnim gradjanima koji imaju tromesečnu pauzu u korišćenju socijalne pomoći obezbediti >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << prijem digitalnog signala, budući da nisu svi uspeli da ostvare to pravo.

Marko Đurišić iz Socijaldemokratske stranke tražio je od premijera i Ministarstva kulture i informisanja odgovore kako će biti rešena sudbina zaposlenih u Radio Jugoslaviji (Međunarodni radio Srbija) koji su nedavno protestovali ispred Vlade Srbije.

Poslanica Demohrišćanske stranke Srbije Olgica Batić pitala je Ministarstvo poljoprivrede zbog čega se kasnilo sa pravilnikom o zdravstvenoj zaštiti životinja za ovu godinu, čime je ugrožena i zaštita gradjana od zaraznih bolesti.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Poslanička pitanja o digitalizaciji, zdravlju životinja, ekologiji...

Izvor: Blic, 21.Apr.2015

Poslanici Skupštine Srbije danas su na početku sednice pitali predstavnike Vlade o digitalizaciji, merama za zaštitu zdravlja životinja, ekologiji, zaštiti spomenika iz Drugog svetskog rata i položaju zaposlenih u Radio Jugoslaviji...Poslanica Demokratske stranke Gordana Čomić je ministrima zaduženim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.