Porasle plate Kanađana

Izvor: B92, 28.Feb.2013, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porasle plate Kanađana

Nedeljne plate Kanađana, ne uključujući poljoprivredni sektor, porasle su u decembru na mesečnom nivou za 0,3 odsto, na 908 dolara.

Prihodi Kanađana na godišnjem nivou povećani su 2,8 odsto, što se objašnjava pre svega rastom plata, saopštio je kanadski Zavod za statistiku.

Najveće povećanje plata zabeleženo je u sektoru usluga, zatim u naučno-istraživačkom, zdravstvenom i industrijskom sektoru.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Porasle plate Kanađana

Izvor: Capital.ba, 28.Feb.2013

OTAVA, Nedjeljne plate Kanađana, ne uključujući poljoprivredni sektor, porasle su u decembru na mjesečnom nivou za 0,3 odsto, na 908 dolara. Prihodi Kanađana na godišnjem nivou povećani su 2,8 odsto, ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.