Pogledajte kako izgleda sedište Fejsbuka (VIDEO)

Izvor: S media, 08.Jan.2012, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako izgleda sedište Fejsbuka (VIDEO)

Za samo sedam godina Mark Zakerberg prešao je puta od studenta sa Harvarda do toga da radi posao sa 800 miliona korisnika, a koji vredi oko 100 miljardi dolara.

Njegova je ideja da svet napravi "otvorenijim i povezanijim" je napravila revoluciju u svetu komunikacija, a sada ima veliki uticaj i na svet biznisa.

Osvojite Facebook vizitkarte

Fejsbuk Timeline u borbi protiv droge (FOTO)

Nova opasnost na Fejsbuku!

Emili >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Mejtis, reporterka BBC-a napravila je priču iz samog sedišta Fejsbuka. Sa jednim od retkih intervjua sa Zakerbergom, film priča priču o nastanku Fejsbuka, ispituje verodostojnost filma "Social Network". U dokumentarcu se takođe istražuje da li Fejsbuk koristi lične podatke korisnika za nove vrste onlajn oglašavanje.

Pogledajte ovaj uzbudljiv BBC-ev dokumentarac.

(S media)
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte kako izgleda sedište Fejsbuka VIDEO

Izvor: medio.rs, 08.Jan.2012

Donosimo vam uzbudljiv dokumentarni film BBC-a o Mark Zakerbergu i njegovom čedu Fejsbuku. Film je između ostalog sniman u samom sedištu Fejsbuka.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.