Počeo interventni otkup tovljenika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2015, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo interventni otkup tovljenika

Danas je i zvanično počeo prvi dan interventnog otkupa tovljenika namenjenih za robne rezerve. Organizovano je ukupno pet otkupnih mesta, od kojih je jedno u sremskom selu Laćarak.

U preuzimanje tovljenika uključilo se do sada tri klanice, od osam koje su dobile odobrenje od Republičke direkcije za robne rezerve. Tokom naredne dve sedmice planiran je otkup tovljenika prema klasama.

Tokom ove i sledeće sedmice planirani su otkup 10.000 tovljenika za novac i naturalna razmena 15.000 tona merkantilnog kukuruza, shodno nedavno objavljenim uslovima prema klasama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.