Počeo da radi fond Ilirika gold

Izvor: Beta, 25.Jan.2011, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeo da radi fond Ilirika gold

BEOGRAD, 25. januara 2011. (Beta) - Društvo za upravljanje investicionim fondovima Ilirika saopštilo je u utorak da je uspešno završen javni poziv za upis investicionih jedinica fonda Ilirika gold.

Ilirika gold, prvi sektorski fond u Srbiji, organizovan je kao fond rasta vrednosti imovine. Taj fond će ulagati u akcije proizvodjača i preradjivača zlata i ostalih plemenitih metala (srebra, platine, paladijuma).

"Zlato predstavlja garanciju da će imovina ulagača održati trajnu vrednost koja neće biti podložna drastičnim promenama kao nekretnine, pokretne stvari, i sam novac", istakao je portfolio menadžer Ilirike Predrag Pavićević.

Fond je, kako se navodi, namenjem svim ulagačima - fizičkim i pravnim, domaćim i stranim licima, koji žele dugoročnu stabilnost svoje investicije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počeo da radi fond Ilirika gold

Izvor: EMportal, 25.Jan.2011

Društvo za upravljanje investicionim fondovima Ilirika saopštilo je danas da je uspešno završen javni poziv za upis investicionih jedinica fonda Ilirika gold.

Nastavak na EMportal...

Osnovan fond “Ilirika gold”

Izvor: Capital.ba, 25.Jan.2011

BEOGRAD, Društvo za upravljanje investicionim fondovima Ilirika saopštilo je danas da je uspješno završen javni poziv za upis investicionih jedinica fonda Ilirika gold. Ilirika gold, prvi sektorski fond u Srbiji, organizovan je kao fond rasta vrijednosti imovine. Taj fond će ulagati u akcije proizvođača...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.