Izvor: Danas, 16.Mar.2010, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PETROVIĆ: Zarade držati pod kontrolom

Plate zaposlenih u javnom sektoru neophodno je još neko vreme zadržati pod kontrolom, izjavio je juče urednik časopisa Kvartalni monitor Pavle Petrović. On je istakao, predstavljajujući najnoviji broj časopisa koji analizira makroekonomske trendove, da bi ako da dođe do odmrzavanja plata u sadejstvu sa depresijaciom dinara došlo do inflatornih pritiska.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Opasno odmrzavanje plata u javnom sektoru"

Izvor: EMportal, 16.Mar.2010

Rano odmrzavanje plata u javnom sektoru moglo bi da bude opasno po konkurentnost srpske privrede jer bi pojačalo pritisak na povećanje plata i u privatnom sektoru što bi dalje bio pritisak na inflaciju, izjavio je danas Pavle Petrović, glavni i odgovorni urednik Kvartalnog monitora.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.