Otvorena robna kuća Beograđanka

Izvor: B92, 24.Maj.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena robna kuća Beograđanka

Beograd -- Robna kuća Beograđanka je u subotu ponovo otvorena, 35 godina od početka rada, objavile su Robne kuće Beograd.

Robne kuće renovirane su u moderne šoping centre

Beograđanka je otvorena na površini od skoro 12 hiljada kvadratnih metara, na šest nivoa, po specijalizovanim odeljenjima na kojima će biti grupisano više od 80 domaćih i stranih brendova, skoro svih grupa proizvoda, navedeno je u saopštenju.

Prema rečima direktorke za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odnose sa javnošću Jelene Ćetković, u robnoj kući zastupljeno je 120 brendova u svim grupama, a radiće i nekoliko kafića, galerije dečija igraonica, firzer, suvenirnica, dok je jedan deo rezervisan za uslužne i zanatske delatnosti.

"Verano grupa" i grčki "Marfin investment" investirali su osam miliona evra u modernizaciju prodavnice, koja se prostire na 16 hiljada kvadratnih metara i šest nivoa.

Beograđanka je četvrta robna kuća koja je ovorena u Beogradu, posle renoviranih robih kuća na Terazijama, Dušanovcu i Zemunu i zapošljava 200 mladih Beograđaana. U modernizaciju 32 robne kuće u Srbiji uloženo je 70 miliona evra, a od jeseni, kada se otvore, zapošljavaće šest hiljada ljudi.

Beograđanka je prvi put otvorena 22. aprila 1974. godine i dugo je bila jedna od najvećih lanaca robnih kuća u Evropi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvara se robna kuća Beograđanka

Izvor: Capital.ba, 23.Maj.2009, 16:46

BEOGRAD,  Robna kuća Beograđanka će danas biti ponovo otvorena, 35 godina od početka rada, najavile su Robne kuće Beograd. Beograđanka se otvara na površini od skoro 12 hiljada kvadratnih metara, na šest nivoa, po specijalizovanim odjeljenjima na kojima će biti grupisano više od 80 domaćih...

Nastavak na Capital.ba...

„Beograđanka“ opet radi

Izvor: Blic, 24.Maj.2009

Nekoliko stotina građana juče je nestrpljivo čekalo da se otvore vrata robne kuće u zgradi „Beograđanke". Na šest nivoa i oko 16 hiljada kvadratnih metara sada će moći da pazare robu 120 različitih brendova...Na otvaranju robne kuće posetioce su dočekale brojne akcije i sniženja. Svaki...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.