Otvoren hotel „Stara planina“

Izvor: Danas, 25.Dec.2011, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren hotel „Stara planina“

Sa novcem Vlade Srbije za manje od 16 meseci završen je potpuno nov hotel „Stara planina“ u Jabučkom Ravništu, koji je juče i svečano otvoren. Vlada je preko Ministarstva za ekonomiju uložila u infrastrukturu oko 30 miliona evra, a ova investicija je prvi grinfild projekat u okviru razvoja planinskog turizma u Srbiji, koji osim promovisanja Stare Planine kao turističke destinacije, ima i veliki značaj za ekonomski razvoj čitavog područja.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvoren hotel na Staroj planini

Izvor: Beta, 25.Dec.2011

JABUČKO RAVNIŠTE, 25. decembra 2011. (Beta) - Na Jabučkom ravništu, koje se nalazi na knjaževačkoj strani Stare planine ispod Babinog zuba, u nedelju je otvoren hotel "Stara planina", koji je predstavljen k..

Nastavak na Beta...

Na Staroj planini otvoren hotel od 30 miliona evra

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Dec.2011

Na Jabučkom ravništu, koje se nalazi na knjaževačkoj strani Stare planine ispod Babinog zuba, otvoren je hotel 'Stara planina', koji je predstavljen kao jedan od najsavremenijih hotela u Srbiji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Srbija dobila treći zimski centar

Izvor: Danas, 26.Dec.2011, 01:18

Ministar ekonomije i regionalnog razvoja Srbije Nebojša Ćirić svečano je juče otvorio hotel „Stara Planina“ smešten na Jabučkom Ravništu, jednom od najlepših mesta Stare planine na teritoriji opštine Knjaževac. „Od danas imamo još jedan turistički centar, pored Kopaonika i Zlatibora,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.