Nema nikakvih prepreka za Pej Pal

Izvor: B92, 15.Dec.2014, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nema nikakvih prepreka za Pej Pal"

Guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković izjavila je da ne postoje ograničenja regulatorne prirode za plaćanje Pej Palom u oba smera.

"Poslovanje Pejpala je regulisano Zakonom još 2012. godine , a Pej Pal je potvrdio da ne postoje nikakvi razlozi regulatorne prirode koji bi onemogućili plaćanje u oba smera kada su naši rezidenti u pitanju", rekla je Tabaković novinarima u skupštini.

Prema njenim rečima, Izmenama zakona o deviznom poslovanju, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je upravo u skupštinskoj raspravi, biće omogućeno i institucijama elektronskog plaćanja da od 1. oktobra 2015. rade ono što je Pej Palu omogućeno još 2012.

Dokaz da tu ne postoje ograničenja, istakla je guvernerka, jeste da nekoliko institucija iz te oblasti već uspešno posluje na teritoriji Srbije i omogućavaju građanima elektronsku trgovinu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Guvernerka: Nema ograničenja za plaćanje Pejpalom!

Izvor: 24sata, 15.Dec.2014

Guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković izjavila je danas da ne postoje ograničenja regulatorne prirode za plaćanje na platformi Pejpal, i to u oba smera - i za primanje, i za slanje novca..."Poslovanje Pejpala je regulisano Zakonom još 2012. godine , a Pejpal je potvrdio da ne postoje...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.