Izvor: Capital.ba, 23.Sep.2011, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedopustivo dalje zaduživanje države

BEOGRAD, Unija poslodavaca Srbije upozorila je danas Vladu Srbije da je nedopustivo dalje zaduživanje države jer nanosi štetu čitavom društvu. 'Dodatno zaduživanje države emitovanjem dugoročnih evroobveznica nikako se ne može nazvati znakom da su investitori povratili povjerenje u Srbiju već prodajom budućnost privrednika, zaposlenih i svih ostalih građana Srbije', navedeno je u saopštenju Unije. Srbiji su, kako...

Nastavak na Capital.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Nedopustivo dalje zaduživanje države"

Izvor: Vesti-online.com, 23.Sep.2011

Unija poslodavaca Srbije upozorila je danas Vladu Srbije da je nedopustivo dalje zaduživanje države jer nanosi štetu čitavom društvu.

Nastavak na Vesti-online.com...

Dalje zaduživanje države nedopustivo

Izvor: Danas, 23.Sep.2011

Dodatno zaduživanje države kroz emitovanje dugoročnih evroobveznica nikako se ne može nazvati znakom da su investitori povratili poverenje u Srbiju a takav aranžman bez konsultovanja privrede nedopustiv je i opasan po čitavo društvo, upozorila je juče Unija poslodavaca Srbije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.