Nastavljen pad nafte tokom evropskog trgovanja

Izvor: GdeInvestirati.com, 30.Okt.2014, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljen pad nafte tokom evropskog trgovanja

Jak dolar oborio je i cenu sirove nafte. 

Juče je objavljen i vladin izveštaj o zalihama u SAD-u tokom prethodne nedelje i on je pokazao manji rast od očekivanog. Prema prognozama ekonomista očekivao se rast od 3.4 miliona barela dok je ostvaren rast od 2.1 milion. Tokom evropskog trgovanja cena sirove nafte pala je 1.03%.

Na jednočasovnom grafikonu MACD izlazi iz zone prekomerne prodaje dok RSI osciluje. Cena se kreće izmedju srednje i donje Bolindžer >> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << trake tako da je moguć dalji pad cene. Naša preporuka bila bi prodajna pozicija.

Primarna podrška: 79.70

Primarni otpor: 85.50

Naše viđenje: Prodajna pozicija sa ulaskom na 81.40 sa prvom metom na 81.20 i drugom na 81.00

Alternativni scenario: Ukoliko se cena popne iznad 81.50 onda je moguć dalji rast na 81.90.

Komentar: MACD izlazi iz zone prekomerne prodaje dok RSI osciluje. Cena se kreće izmedju srednje i donje Bolindžer trake tako da je moguć dalji pad cene.

Trend: Oscilovanje na kraći rok, bočno kretanje na duži rok.

izvor: FXlider.com

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.