NS: Akcija prikupljanja pomoći za napuštene životinje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2015, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Akcija prikupljanja pomoći za napuštene životinje

Udruženje za zaštitu životinja Novi Sad - SPANS, danas od 18 do 20 časova, u Kulturnom centru Utopia (Miletićeva 43), organizuje prikupljanje hrane i sredstava za pansione i plaćanje veterinarskih troškova za napuštene životinje.

Svi koji mogu da pomognu, mogu doneti granule za odrasle pse, za štence, granule za mačke, konzerviranu hrana za pse i za mace, posip za mačke, vlažne maramice i bebi kreme (za kerušu Gagu), gumene rukavice, stare šerpe, povoce i ogrlice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sredstva protiv buva i krpelja i tablete protiv glista, ali i sve sto može da posluži napuštenim životinjama.

U KC Utopia na današnje druženje može se doći sa kućnim ljubimcem, kaže se u najavi.

Ukoliko imate uslova da udomite psa ili macu, na Facebook stranici i sajtu SPANS-a možete pronaći fotografije životinja koje su pronađene i čekaju usvojenje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.