NOVA ZANIMACIJA ZA ŠEIKE: Drumska palata od tri miliona dolara, sa koktel barom, podnim grejanjem i krovnom terasom (VIDEO)

Izvor: S media, 16.Jun.2013, 01:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA ZANIMACIJA ZA ŠEIKE: "Drumska palata" od tri miliona dolara, sa koktel barom, podnim grejanjem i krovnom terasom (VIDEO)

Ovo luksuznoo vozilo namenjeno za putovanja i maksimalni hedonizam, delo je austrijskog proizvođača "Marhi" i dugačko je čitavih 12 metara. Velika spavaća soba, kamin i podno grejanje, ali i koktel bar koji se pretvara u krovnu terasu jednostavnim pristiskom dugmeta.

Ovo "Marhijevo" čudo na drumu korisnicima nudi veliki broj individualnih podešavanja, od pomenutog salona na krovu, do proširenja "životnog" prostora za čak 80% jednostavnim izvlačenjem u stranu zida >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << vozila.

Proizvođač je bogatoj klijenteli izašao u susret još jednom zanimljivom opcijom, koja se ogleda u automatskom čišćenju, ili je možda bolje reći samočišćenju, što putnicima ostavlja dovoljno vremena za odmor i uživanje.

Kada sve ovo imamo u vidu, onda i ne treba da čudi što ovaj koncept života na drumu u Dubaiju košta oko tri miliona dolara.

(Moj Auto)

Foto: Print screen marchi-mobile.com

Nastavak na S media...






Povezane vesti

NOVA ZANIMACIJA ZA ŠEIKE: 'Drumska palata' od tri miliona dolara, sa koktel barom, podnim grejanjem i krovnom terasom

Izvor: medio.rs, 16.Jun.2013

Jedan od elemenata prestiža u svetskom džet-setu svakako je jahta. Ova luksuzna plovila simbol su moći i prestiža, koja svojom pojavom ukrašavaju marine širom sveta. Ipak, postoje ljudi sa dubokim džepom koji putovanja vole da obavljaju na nešto konvencionalniji način. Lutanje drumovima u pravoj...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.