Misija MMF stiže 19. avgusta

Izvor: S media, 03.Avg.2010, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Misija MMF stiže 19. avgusta

Misija Medjunarodnog monetarnog fonda (MMF) počeće 19. avgusta petu reviziju tekućeg kreditnog aranžmana sa Srbijom vrednog oko tri milijarde evra, najavila je Kancelarija MMF-a u Beogradu.

Kako je agenciji Beta rečeno u Kancelariji MMF-a, predvidjeno je da Misija u okviru razgovori o reviziji boravi u Beogradu do 31. avgusta.

Stalni predstavnik Misije Fonda u Beogradu Bogdan Lisovolik kazao je ranije medijima da će glavna tema nove runde razgovora sa srpskim >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << vlastima biti zakon o fiskalnoj odgovornosti, kojim bi Srbija trebalo da definiše do kog nivoa država može da se zadužuje.

Prema ranijem dogovoru sa MMF-om, Vlada Srbije usvojila je izmene zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju i dostavila ga Skupštini Srbije.

Predvidjeno je da se pre usvajanja tih izmena poslanci izjasne o zakonu o fiskalnoj odgovornosti.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MMF u avgustu radi petu reviziju aranžmana sa Srbijom

Izvor: Capital.ba, 03.Avg.2010

BEOGRAD, Misija Međunarodnog monetarnog fonda boraviće u Srbiji od 19. do 31. avgusta, u okviru pete revizije tekućeg kreditnog aranžmana sa Srbijom, vrijednog oko tri milijarde evra. Stalni predstavnik Misije MMF-a u Beogradu Bogdan Lisovolik kazao je ranije da će glavna tema biti zakon o fiskalnoj...

Nastavak na Capital.ba...

MMF: Sindikatima ne odgovara srpska bajka

Izvor: Politika, 03.Avg.2010

Prosečna penzija u Srbiji ne bi trebalo da padne na 40 odsto prosečne plate, bar ne prema predviđanjima Međunarodnog monetarnog fonda, iako se o tome spekuliše u srpskoj javnosti, potvrdio je juče za „Politiku” Bogdan Lisovolik, stalni predstavnik MMF-a u Srbiji...–Očekujemo da će taj odnos...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.