Milijarder iz Indije ulaže u Ohrid

Izvor: B92, 10.Jul.2013, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milijarder iz Indije ulaže u Ohrid

Indijski milijarder Subrata Roj, koji planira velike investicije na Ohridskom jezeru, stigao je danas u trodnevnu posetu Makedoniji.

Roj je najavio veliku investiciju, vrednu stotine miliona evra u izgradnju turističkog kompleksa "Superluksuzen Saharijan Makedonija", na lokaciji u kampu Ljubaništa, na površini od 240 hektara.

Kompleks će imati više sadržaja, luksuzan hotel na vodi i stanove najviše kalse, vile, bungalove, marinu, privatne plaže, kazino i golf terene, prenosi portal "24vesti.mk".

Indijska kompanija je od lokalne samouprave dobila 17 hektara zemljišta, koje su potrebne za smeštaj osoblja, koje će opsluživati kompleks.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milijarder iz Indije ulaže u Ohrid

Izvor: B92, 10.Jul.2013

Indijski milijarder Subrata Roj, koji planira velike investicije na Ohridskom jezeru, stigao je danas u trodnevnu posetu Makedoniji...Roj je najavio veliku investiciju, vrednu stotine miliona evra u izgradnju turističkog kompleksa "Superluksuzen Saharijan Makedonija", na lokaciji u kampu Ljubaništa,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.