MasterCard otvara predstavništvo u BiH

Izvor: SEEbiz.eu, 14.Avg.2016, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MasterCard otvara predstavništvo u BiH

SARAJEVO - Kartičarska kompanija MasterCard najavila je otvaranje predstavništva u Bosni i Hercegovini.

Ovo je gostujući u razgovoru za BHT-ovu Festivalsku hroniku 22. Sarajevo Film Festivala kazao Amir Trokić, predstavnik kompanije MasterCard za tržište Bosne i Hercegovine.

Trokić je pojasnio kako je otvaranje predstavništva slijed razvoja kompanije na tržištu BiH na kojem je MastreCard pristupan dugi niz godina.

On je istakao da je saradnja sa bankama >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << u BiH izuzetno dobra, a otvaranjem predstavništva ona će se podići na viši nivo, čime će i građanima biti dostupniji inovativni proizvodi ove kompanije.

MasterCard je drugu godinu zaredom sponzor sarajevske filmske smotre, čime se SFF pridužio porodici značajnih događaja koje sponzorira MasterCard uključujući Kanski filmski festival, Berlinski festival, Ligu šampiona u fudbalu, dodjelu nagrada Grammy i druge.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Povezane vesti

MasterCard otvara predstavništvo u BiH

Izvor: Capital.ba, 14.Avg.2016

SARAJEVO, Kartičarska kompanija MasterCard najavila je otvaranje predstavništva u Bosni i Hercegovini, potvrdio je predstavnik ove kompanije za tržište BiH Amir Trokić. Trokić je pojasnio kako je otvaranje predstavništva slijed razvoja kompanije na tržištu BiH na kojem je MastreCard pristupan...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.