Mali: Beograd najatraktivnija investiciona destinacija

Izvor: N1 televizija, 24.Okt.2016, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali: Beograd najatraktivnija investiciona destinacija

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je na prijemu povodom foruma “Beogradski investicioni dani“ da Grad Beograd ima odličnu priliku da se u pravom svetlu predstavi investitorima, kao i da je cilj stvaranje novih radnih mesta i otvaranje novih projekata.

Ovaj forum se održava drugu godinu za redom u našem gradu i predstavlja odličnu priliku da pokažemo da je Beograd postao najatraktivnija investiciona destinacija ovog dela Evrope, rekao je Mali.

Dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je da više 600 učesnika iz skoro 20 zemalja sveta ima priliku da vidi sve ono što je Grad Beograd uradio u prethodne tri godine i sve ono što planira da uradi u narednim godinama, preneo je Beoinfo.

Kroz ovakve forume imamo priliku da se predstavimo potencijalnim investitorima na pravi način, ali i da prezentujemo budućnost Srbije koju zajedno gradimo, ocenio je Mali.

Nadam se da ćemo, kao i prošle godine, imati još veći broj konkretnih zaključenih ugovora nakon ovog foruma. Upravo je to cilj, želimo da zaposlimo što veći broj ljudi, da otvorimo nove projekte i investicije i tako stvorimo nova radna mesta za građane Beograda, kako bismo pomogli Vladi Srbije da nastavi reforme koje je započela, zaključio je Mali.

Predsednik Privredne komore Beograda Milivoje Miletić je istakao važnost foruma rekavši da je ovo sjajna prilika da se predstave projekti iz privatnog sektora

Ovo je izuzetno važan događaj za našu poslovnu zajednicu. Želimo da radimo na razvoju preduzetničkog duha, preduzetničkog morala i života koji podrazumeva stvaranje i saradnju, rekao je Miletić.

Predsednica Centralno-evropskog foruma za razvoj (CEDEF) Ana Bovan je naglasila da će se kroz poverenje i velike poslove Beograd vratiti na investicionu mapu Evrope.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mali: Beograd je najatraktivniji za investicije

Izvor: N1 televizija, 25.Okt.2016, 10:34

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da je Beograd investiciona kapija Srbije i pozvao investitore da ulažu..

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.