MMF smanjio procenu privrednog rasta Azije

Izvor: Beta, 13.Okt.2011, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MMF smanjio procenu privrednog rasta Azije

HONGKONG, 13. oktobra 2011. (Beta-AP) - Medjunarodni monetarni fond (MMF) u četvrtak je smanjio procene ekonomskog rasta u Aziji u ovoj i idućoj godini zbog finansijskih potresa u Evropi i verovatnog usporavanja privrednog rasta SAD.

Evropa i SAD su najvažnija tržišta za azijski izvoz, podseća MMF u polugodišnjem izveštaju.

Azijski ekonomski rast u tekućoj godini MMF prognozira na 6,3 odsto a rast u 2012. na 6,7 odsto.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MMF smanjio procenu privrednog rasta Azije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Okt.2011

HONGKONG -..Međunarodni monetarni fond (MMF) danas je smanjio procene ekonomskog rasta u Aziji u ovoj i idućoj godini zbog finansijskih potresa u Evropi i verovatnog usporavanja privrednog rasta SAD...Evropa i SAD su najvažnija tržišta za azijski izvoz, podseća MMF u polugodišnjem izveštaju...Azijski...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

MMF snizio prognoze azijskog privrednog rasta

Izvor: Capital.ba, 13.Okt.2011

VAŠINGTON, Međunarodni monetarni fond (MMF) snizio je danas prognoze rasta za azijske privrede zbog bojazni vezanih za dužničku krizu u evrozoni i obnovljenu zabrinutost za stanje u američkoj privredi. Strahovanja za dva velika izvozna tržišta nesumnjivo su povećala rizike za slabljenje privrednog...

Nastavak na Capital.ba...

MMF snizio prognozu privrednog rasta Azije

Izvor: Economy.rs, 13.Okt.2011

Međunarodni monetarni fond (MMF) je danas snizio prognozu azijskog privrednog rasta zbog finansijskih turbulencija u Evropi i mogućeg usporenja ekonomskog rasta SAD.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.