LG optužio Soni za kradju

Izvor: S media, 09.Feb.2011, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LG optužio "Soni" za kradju

Južnokorejska elektronska kompanija LG optužila je japanskog konkurenta "Sonija" za kršenje osam patenata u dve vrste proizvoda, preneli su francuski elektronski mediji.

Ova optužba je usledila nakon što je "Soni" optužio LG za kršenje sedam patenata.

LG: Prvi 3D smart telefon

U tužbi LG-a, predatoj Medjunarodnoj trgovinskoj komisiji u SAD-u, navedeno je da je "Soni" prekršio četiri patenta vezanih za svoje televizore "bravija" i četiri vezana za paletu "Blu-rej" čitača, medju kojima je i njegova čuvena igračka konzola "plejstejšen 3".

Tanjug

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LG optužio “Soni” za krađu

Izvor: Capital.ba, 09.Feb.2011

SEUL, Južnokorejska elektronska kompanija LG optužila je japanskog konkurenta 'Sonija' za kršenje osam patenata u dvije vrste proizvoda, prenijeli su francuski elektronski mediji. Ova optužba je uslijedila nakon što je 'Soni' optužio LG za kršenje sedam patenata. U tužbi LG-a, predatoj Međunarodnoj...

Nastavak na Capital.ba...

LG OPTUŽUJE "SONI" ZA KRAĐU PATENATA

Izvor: Kurir, 09.Feb.2011

SEUL - Južnokorejska elektronska kompanija LG optužila je japanskog konkurenta "Sonija" za kršenje osam patenata u dve vrste proizvoda, preneli su francuski elektronski mediji...Ova optužba je usledila pošto je "Soni" optužio LG za kršenje sedam patenata...U tužbi LG, predatoj Međunarodnoj trgovinskoj...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.