Konkurs za direktora Puteva Srbije

Izvor: B92, 01.Jul.2013, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za direktora Puteva Srbije

Beograd -- Vlada Srbije donela odluku o sprovođenju javnog konkursa za imenovanje direktora Javnog preduzeća "Putevi Srbije". Produžen rok za direktora EPS-a.

Vlada je zadužila Ministarstvo saobraćaja da u roku od osam dana objavi Oglas o javnom konkursu, navodi se u saopštenju sa sednice Vlade.

Vlada je donela odluku i o sprovođenju javnog konkursa za imenovanje direktora Javnog preduzeća "Emisiona tehnika i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << veze" i zadužila Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija da u roku od osam dana objavi Oglas o javnom kunkursu.

Na današnjoj sednici Vlada je donela odluku o produženju roka za podnošenje prijava na javni konkurs za imenovanje direktora Javnog preduzeća "Elektroprivreda Srbije".

Novi rok za dostavljanje prijava je 20. jul 2013. godine do 12 časova, na adresu Ministarstva energetike, razvoja i zaštite životne sredine, 11000 Beograd, Nemanjina 22 - 26, precizira se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Konkurs za direktora Puteva Srbije

Izvor: B92, 01.Jul.2013

Beograd -- Vlada Srbije donela odluku o sprovođenju javnog konkursa za imenovanje direktora Javnog preduzeća "Putevi Srbije". Produžen rok za direktora EPS-a...Vlada je zadužila Ministarstvo saobraćaja da u roku od osam dana objavi Oglas o javnom konkursu, navodi se u saopštenju sa sednice Vlade...Vlada...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.