Koncert studenata Katedre za duvačke instrumente

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Dec.2016, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert studenata Katedre za duvačke instrumente

U holu Akademije umetnosti Univerziteta u Novom Sadu, u zgradi na Petrovaradinskoj tvrđavi, danas u 20 časova koncert će održati studenti Katedre za duvačke instrumente. Ulaz je slobodan.

Nastupiće studenti i studentkinje iz klasa prof. Nikole Srdića, prof. Branislava Aksina, prof. Laure Levai Aksin, prof. Nenada Vasića, prof. Nenada Markovića i saradnika Kristijana Boroša.

Za klavirsku saradnju biće zaduženi Oskar Riter i Filip Milosavljević.

Na programu će biti: J. S. Bach, J. Mouque, L. van Beethoven, H. Sutermeister, F. Borne, S. Stojowski, A. Jolivet, navodi se u pozivu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Predavanje "Alpi, pogled iz prvog lica"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Dec.2016

U amfiteatru "Mihajlo Pupin" na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu danas u 20 časova biće održano naučno-popularno predavanje "Alpi, pogled iz prvog lica"...Predavač će biti dr Mlađen Jovanović sa Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo, čija specijalnost je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.