Izvor: Danas, 18.Sep.2011, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kome koristi bankrot Fidelinke?

Predstavnici kompanije Mineco AG, koji su predali korigovani plan reorganizacije Fidelinke saopštili su juče da su iz medija saznali da je Ilona Stajić, predsednica Privrednog suda u Subotici donela odluku o odbijanju plana, čime je istovremeno uskratila pravo odboru poverilaca da se izjasni na ovu temu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kome koristi bankrot Fidelinke?

Izvor: B92, 19.Sep.2011, 12:45

Beograd -- Predstavnici kompanije Mineco AG kažu da su iz novina saznali da je sud odbio njihov korigovani plan reorganizacije Fidelinke...Kako kažu iz te kompanije, iz medija su saznali da je Ilona Stajić, predsednica Privrednog suda u Subotici donela odluku o odbijanju plana, čime je istovremeno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.