Kod Škotske zaplenjene dve tone kokaina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Apr.2015, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod Škotske zaplenjene dve tone kokaina

Britanska obalska straža zaplenila je više od dve tone kokaina s jednog šlepera u blizini istočne obale Škotske, saopštile su francuske carinske vlasti.

Francuska carinska služba dobila je informaciju od britanske Kraljevske mornarice i obalske straže da se u blizini istočne škotske obale nalaze dva broda koja prevoze veliku količinu kokaina, najmanje dve tone, navodi se u saopštenju, prenosi AFP.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dve tone kokaina zaplenjene na obalama Škotske

Izvor: Blic, 26.Apr.2015

Britanska mornarica zaplenila je više od dve tone kokaina na jednom remorkeru koji se nalazio na istoku Škotske, saopštile su britanske vlasti...Zaplena je izvršena na osnovu obaveštajnih podataka dobijenih iz Francuske...Francuska je dostavila precizne informacije prema kojima jedan remorker koji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.