Književno veče sa Stašom Nikolić Aras

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Apr.2015, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Književno veče sa Stašom Nikolić Aras

U novosadskom Omladinskom centru CK13 večeras u 20 časova, u okviru programa Artikulacija, biće organizovano književno veče sa pesnikinjom Stašom Nikolić Aras.

Staša Nikolić Aras, jedno je od vodećih imena novije (post)jugoslovenske književnosti. Povod za ovo veče je Stašina prva knjiga, zbirka poezije “Takve se stvari događaju ljudima”, ali i razgovor o njenom iskustvu u vođenju radionica kreativnog pisanja, radu u školama, o zadarskoj književnoj sceni, udruzi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Zadarski pisci, o književnom festivalu Kalibar i mnogo čemu još, kaže se u najavi.

Razgovor će voditi Bojan Krivokapić.

Staša Nikolić Aras je rođena 1972. u Trogiru. Diplomirala sa zvanjem profesora hrvatskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Zadru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Žur-Buvljak u CK13

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2015, 10:39

U Omladinskom centru CK13 u Novom Sadu, danas od 16 do 20 časova održaće se aprilski Žur-Buvljak - Besplatna radnja...Ukoliko imate bilo šta što vam više ne treba, a nekome može da zatreba (odeća, obuća, knjiga, društvena igra, disk, alat, vokmen) donesite na Žur-Buvljak. Možete doneti sve...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.